✔ Paco Power System Imax to odżywka białkowa, która zawiera w swoim składzie najbardziej wartościowe białka, którymi są izolat białka serwatki (BV 159) oraz koncentrat białka serwatki (BV 104). Białka serwatkowe posiadają bardzo wysoką wartość odżywczą i zawierają całą gamę aminokwasów egzogennych, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu oraz do tworzenia i odtwarzania komórek mięśniowych (efekt anaboliczny oraz regeneracyjny). Kluczowymi aminokwasami niezbędnymi dla każdego sportowca, zarówno dyscyplin siłowych jak i wydolnościowych są aminokwasy rozgałęzione (BCAA), w których doskonałym źródłem są właśnie białka serwatkowe.
✔ Paco Power Pure Whey System to 80 % koncentrat białka serwatki z dodatkiem substancji smakowych, charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną ( BV 104), wysoką zawartością kluczowych aminokwasów oraz niską zawartością cukru mlecznego (laktozy). Pure Whey System jest szczególnie polecany dla kulturystów, jako szybkie i smaczne uzupełnienie diety w białko.
✔ Paco Power System Blend Night S
Skuteczność białka jest zależna od ilości oraz odpowiednich proporcji niezbędnych aminokwasów (EAA). Brak lub niska ilość nawet tylko jednego aminokwasu niezbędnego, może negatywnie wpłynąć na działanie całej mieszanki aminokwasowej. Proporcje aminokwasów najbardziej zbliżone do idealnych możemy znaleźć w białku jaj, ale i to białko nie jest idealne, ponieważ posiada kilka aminokwasów w nadmiarze.
✔ Paco Power Pure Whey System to 80 % koncentrat białka serwatki z dodatkiem substancji smakowych, charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną ( BV 104), wysoką zawartością kluczowych aminokwasów oraz niską zawartością cukru mlecznego (laktozy). Pure Whey System jest szczególnie polecany dla kulturystów, jako szybkie i smaczne uzupełnienie diety w białko.
✔ Paco Power System Blend Night S
Skuteczność białka jest zależna od ilości oraz odpowiednich proporcji niezbędnych aminokwasów (EAA). Brak lub niska ilość nawet tylko jednego aminokwasu niezbędnego, może negatywnie wpłynąć na działanie całej mieszanki aminokwasowej. Proporcje aminokwasów najbardziej zbliżone do idealnych możemy znaleźć w białku jaj, ale i to białko nie jest idealne, ponieważ posiada kilka aminokwasów w nadmiarze.